Contactati-ne la tel. 0766.01.20.25


Home » Concursuri » Cupa Primaverii Trofee Pausesti

Cupa Primaverii Trofee Pausesti

Organizator: Trofee Pausesti
Loc desfasurare: Lac Trofee Pausesti

Locuri: 16
Timp desfasurare: 36 ore
Perioada: 24- 25 aprilie 2015
Taxa: 150 ron/ 1 pescar; 200 ron / echipa 2 pescari

Premii:
Locul 1: 600 ron
Locul 2: 400 ron
Locul 3: 300 ron

Concurs bazat pe cantitate
Puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si cteno incepand cu greutatea de 1 kg
Plata avansului va asigura locul la acest concurs, data limita este de 15 martie 2015

REGULAMENT

1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare .(ELIMINARE)
2. Este interzisa nada vie . (ELIMINARE)
3. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (depunctare cel mai mare peste prins (prins pana in acel moment) la I abatere, apoi ( ELIMINARE)
4. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT)
5. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba un pescar sau o echipa este de 10. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.
6. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.Nu sunt permise agrafe intre montura si inaintas sau stopere dupa momitor.
7. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la lasarea intunericului si doar pe jos.(AVERTISMENT)
8. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
9. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE)
10. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap.
11. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final.
12. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.(AVERTISMENT)
13.Nadirea grea este permisa intre orele 10:00 si 17:00.
14.Se poate pescui cu plumb fix, pierdut ,in –line sau momitor.
15.Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT)
16.Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii pusi la sac, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT)
17. Se poate folosi inaintas textil de maxim 8 metri lungime. (avertisment)

ARBITRAJ

A .Se fac 3 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8.00, la ora 13 , seara incepand cu ora 19:00. Exceptie face cazul cand un concurent a prins o captura mai mare de 12 kg, atunci se pot face si cantariri intre cantarele oficiale.In functie de cum va fi vremea e posibil sa mai fie un cantar oficial la ora 23:00.
Noaptea NU se fac cantariri decat in cazul capturarii unui crap mai mare de 12 kg !
B .La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe.
C. In cazul capturarii  cteno, concurentii pot cere arbitrilor cantar suplimentar DOAR pe timpul zilei.
D. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
E. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, care va hotari locul amplasarii markerului .
F. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 100 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi. Orice comentariu/ observatie/contestatie despre cum pescuieste un anumit concurent se aduce la cunostina arbitrului DOAR in scris . Barfele si caterinca nu se considera contestatie si vor fi tratate ca atare.

ATENTIONARE

I Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie(neaparat saltea tip cradle ), a minciocului ecologic, a celor 10 saci mari obligatorii, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II. Obligatoriu cizme, de preferinta cizme sold ;

SANCTIUNI

Incalcarea punctelor 5,  8, 10, 11, 13, 15, 16 si 17 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT (la a doua incalcare a unuia din punctele de mai sus se dicteaza depunctarea . (depunctare cu cel mai mare peste, iar la a treia, eliminarea echipei din concurs)

Incalcarea punctelor 1, 2 si 9 atrag dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs.

Echipa cu cantitatea de peste cea mai mare va fi declarata castigatoare. In cazul in care va fi egalitate castigator va fi cel cu captura cea mai mare.

Comments are closed.